Välkommen till Backa Säteri Golf! (Nödinge Golfbana)

Nödinges närmaste golfbana där trivsel, närhet och tillgänglighet står i centrum.

Nytt - augusti från styrelsen

klubbstugaI augusti har vi två fullproppade lördagar på Backa Säteri. Men vi börjar lite lugnt med en sommarpub första fredagen i augusti.

SOMMARPUB - fredag 4 augusti
Vi kör grill även denna gång. Anmäl på https://tinyurl.com/sommarpub3. Denna fredag tar vi fram krocketspelet och gigantlabryrint för dem som är leksugna. Be grannar och vänner bli stödmedlemmar och ta med dem till sommarpuben.

Lördagen den 19 augusti

- FAMILJEDAG - Hoppborg, tipspromenad och ev. ponnyridning. Mer info inom kort. Nödinge hembygdsförening har även sin årliga hembygdsdag denna lördag.

- KLUBBMÄSTERSKAP - Delta i årets klubbmästerskap. Herr - 36 hål vit tee, Dam - 18 hål röd tee, H50 - 18 hål gul tee, samt Junior mixed - 9 hål. Mer info och anmälan på hemsidan.

Lördagen den 26 augusti

- FIXARDAG - Åter dags för gemensamt arbete på banan. Vi träffas kl 9 vid klubbstugan.

- INFOMÖTE - Efter fixardagen, vid kl 12, bjuder vi på en enkel lunch, samtidigt som styrelserna informerar om läget i klubben och för banan.

- ALE TORG - vi deltar även på familjedagen på Ale torg med bl.a. puttävling. Mellan kl 11-14

- GOLFKUL startar höstens träning, kl 10 och 11.

Tisdagsgolf, damer - 1 augusti
Efter ett sommaruppehåll är nu damerna igång igen. Denna gång med greensome, där lagen lottas.

Onsdagsgolf, herrar - 2 augusti
Kommande onsdag har onsdagsgolfen hamburgerafton. En hamburgare med tillbehör ingår i startavgiften. Något för "vilande" onsdagsgolfare?

JUNIORTRÄNING - 22 augusti
Från den 22 augusti kör vi träning på tisdagar, kl 17 med Per Molén. För er som varit med på golfkul och vill komma vidare i golfen. Från ca: 9 år och uppåt.

TRÄNA MED PER MOLÉN
Träna inför KM, rätta till din slice, förbättra ditt handicap, mm. Vår PGA-pro Per Molén erbjuder lektioner, kontakta honom på 070-858 40 41 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

HÅKANS RUTA – några ord från greenkepern
På banan rullar det på. Vi har nu tagit prover på svampangreppet på greenernas och hoppas fått till rätt åtgärd. Banan är ganska torr i nuläget så vi får hoppas på lite snällt sommarregn. Får ej glömma våra härliga medlemmar som hjälper mig så mycket de kan - TACK! Nu har vi lite problem med en del maskiner i maskinparken bl.a. en elbil och traktorn som har problem med 3-punktslyften. Har vi någon traktor expert så får ni gärna höra av er. Mvh Håkan

GRÖNT-KORT-KURS inkl. medlemskap 2017 och 2018
Erbjudande! Grönt-kort-kurs inkl. medlemskap 2017 och 2018!
Tider: 14 och 15 augusti samt 21 och 23 augusti kl 17.00 - 19.30. Anmäl intresse på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

TÄVLING: Augustigolf - Kräftgolf - Korggolf - 12 augusti - kl 15
Kärt barn har många namn… Vi kör en Irish greensome över 9 hål med efterföljande knytis. Anmäl ditt lag senast den 10 augusti.

SERIESPEL 2018
Vi siktar på att anmäla ett H30-lag till nästa säsong. Spel ca: sex gånger per säsong, lag om fyra personer, 3 av 4 resultat räknas. Anmäl intresse till Olof Olsson via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Det finns kanske fler kategorier som är intressanta och som vi ska anmäla? Hör av er med idéer.

PROJEKTGRUPP - BANUTBYGGNAD
Vi kommer att starta upp en projektgrupp som tittar framåt för vår golfbana, i första hand två ersättningshål men även möjligheterna för ytterligare hål. Vi behöver några fler som är intresserade av att vara med i detta spännande arbete. Kontakta Dan Sandkvist, 0709-831620 eller Olof Olsson 0705-846273 vid intresse.

ELOGE TILL ALLA IDEELT ARBETANDE
Vi kan inte tacka er nog för ert engagemang för att hålla i gång banan och området. Det är verkligen kul och en ynnest att få ta del av ert slit - rangegruppen, receptionsgruppen, tävlingsledare, fixargrupperna, osv - stort tack!. Detta har bl.a. resulterat i en nymålad klubbstuga!

Kontakt

E-post
info@backasaterigolf.se

Tel, kansli
0303-636 18

Adress
Säterivägen 2
449 35 Nödinge

Stöd våra sponsorer och partners

 
 
Du är här: Home Nyheter Info från styrelsen Nytt - augusti från styrelsen