Välkommen till Backa Säteri Golf!

Nödinges närmaste golfbana där trivsel, närhet och tillgänglighet står i centrum.

Nyheter

midsommar2017

Midsommargolf 2017


Midsommargolfen som spelades den 23 juni, Midsommarafton, på Backa Säteris fantastiskt fina bana blev väldigt lyckad. I ett underbart väder så var det shot-gun start för 32 deltagare kl 9 på förmiddagen. Efter tävlingen dukades det upp till Midsommarbuffé från Mias Catering med mycket god mat till samtliga.
I damklassen segrade Marianne Magnusson på 32 slag netto och i herrklassen vann Bernt Källgren på 30 slag netto. Närmast hål kom Camilla Rygaard-Knutsson och Bernt Källgren. Tävlingsledare var Roland Berg och Bernt Källgren.

Midsommarlunch 1


älvslaget vinnare

Älvslaget

Älvslaget, tävling med två golfbanor och klubbar. Först spelade vi på Bollestad GK och därefter på Backa Säteri Golf. Härligt, trevligt och detta kommer att bli tradition

Många spelare och fina priset. Segrare i Dam- och Herrklass blev B Marianne Magnusson och Håkan Ekberg. Stort grattis till er båda och ett stort tack till alla som var med denna fina dag.


bollestad gk

Samarbete, Bollestad GK

Greenfee-rabatt för Bollestads medlemmar, 100:- på all greenfee. 

Älvslaget, gemensam tävling den 18 juni. Vi börjar med 9 hål och lunch på Bollestad därefter 9 hål och prisutdelning på Backa Säteri Golf. Anmälan via golf.se


aleoutdoorchipp

Ale Outdoor

En härligt lyckad dag, där många av idrottsföreningar i Ale deltog. Arrangemanget riktade sig till barn och ungdomar mellan 3 - 16 år. Vi var där och en massa barn i varierande ålder testade longdrivng/svinghastigheten och att chippa en golfboll i en korg. Inte så lätt som det kan se ut.

 


jordgubbstårta

Nationaldagen

Vi har firat nationaldagen med flaggor, jordgubbstårta, tävling och strålande sol.
Stort tack till Klädkällaren, Blomsterriket och Lerjedalen GK som var sponsorer för dagens priser.
Grattis till Barbro Johansson och Håkan Ekdahl dagens vinnare.


sverigelott

18 hål med chans att bli miljonär

Spela golf hos oss och få en chans att bli miljonär
Greenfeerbjudande tisdag - fredag 9.00 - 16.00, heldagsgreenfee + Sverigelott 250 kr. Båda rundorna bokas och betalas direkt för att få Sverigelotten. 

 


juniorer

Sommarläger

SOMMARLÄGER FÖR JUNIORER - 19-22 juni
Träning med PGA-pro Per Molén. För er som kommit en liten bit i golfen. Alla är välkomna oavsett klubbtillhörighet. Pris 1295 kr.

- Sommarläger i v. 25, 19-22 juni, - mån-ons, 9:30-16 - torsdag, 9:30-13  

- Träning med vår PGA-pro - Per Molén

- Pris: 1 295 kr

- Minimum-deltagare 5 st, max 12 st.

Anmäl ditt intresse under fliken utbildning. Vid frågor kontakta Dan Sandkvist på 0709-831620 eller Per Molén på 070-858 40 41.

Anmälan


Anette David

Gökotta

Dimman låg tät när startskottet gick för årets gökotta. Det var 35 morgonpigga golfare som kom för attt kl 06.00 spela Gokottetävlingen. Efter tävlingen samlades vi för frukost och därefter prisutdelning.

Anette Pagerup och David Sjödahl blev dagens vinnare i resp dam- och herrklass, Stort  grattis till dem.


rödis

Golfens Dag

Strålande väder, mycket folk. Golfkul för de minsta och de vuxna fick testa på att slå golfslag. Barnens favorit "Rödis" från Papricaklubben visade hur ett golfslag går till. En härlig dag på vår golfbana.


Klubbkläder 2017

Klubbkläder

I år har vi klubbkläder från Cutter & Back. Provplagg finns i klubbstugan under de tider som vi har öppet. Tisdag-Torsdag 09.00 - 17.00 lör/sön/helg 09.00-14.00. Vi beräknar med att göra en första samlad beställning den 1 juni, med leverans i slutet av juni.

Beställ via denna länk, https://goo.gl/forms/RNHzvIhxtXtZSTU52, eller i reception i klubbstugan.


Fler artiklar...

Kontakt

E-post
info@backasaterigolf.se

Tel, kansli
0303-636 18

Adress
Säterivägen 2
449 35 Nödinge

Du är här: Home Nyheter